03.02.2014

Okei, dette kom litt senere enn planlagt. Grunnen til dette er på grunn av at jeg har vært ute i outbacken i to uker uten internett! Så de som fortsatt vil/gidder å lese om surfcamp kan lese! :) 


Surf Camp Australia, er navnet på surfcampen jeg var på. Campen holder til ved 7 mile beach, i Gerroa, som er ca litt over 2 timer sør for Sydney. Det er sakt at 7 mile beach er den beste surfestranden for nybegynnere. Transport, opphold mat, surfeutstyr, surfeinstruktør og alt du skulle trenge for et kjekt opphold for 5 dager, var inkludert i prisen, som var litt over 3000 norske kroner. Ikke så ille det. Vi ble hentet utenfor Wake Up hostel som ligger i Sydney, og ble kjørt derfra med buss.

Da vi kom frem til Gerroa, gikk vi gjennom reglene, som var ? å ha det så gøy som overhode mulig. Det var lov til å drikke på campen, men det måtte være stilt etter klokken 10, for å ikke forstyrre de andre i området rundt (surfcampen lå faktisk midt oppi et campingvogn camping ting, slik som man ser overalt i Sverige). Vi fikk altså da beskjed om at når klokken ble 10, tok vi bare spruddle vannet med ned til stranden. Shane, som var han som var leder den lille uka jeg var der, var veldig klar på at når vi var på surfcamp, så var vi alle en stor familie, og det fikk de oss til å føle også.

Etter å ha gått igjennom en hel del, som timeplan om når ting som mat var, og når wetsuits skulle på (wettieson), og etter rommene var delt ut, fikk vi vårt første måltid. Etter det ble  det utdelt wetsuits til alle og en, før det bar rett ned til stranden for første surfeleksjon.

Det var et lite stykke å gå ned til stranden da, men det var helt greit. Det værste var at vi måtte et stykke fra stranden igjen for å hente surfebrettet. Det var tungt. Spesielt med all den vinden som var på stranden. Så, etter ha allerede slitt oss ut (tror egentlig det var det som var meningen) med å bære de tunge, lange surfebrettene ned til stranden ble vi delt inn i fire forskjellige grupper. Vi var kanskje rundt 10 stykker, med to surfecoacher per gruppe. I begynnelsen var det litt snakking, slik at vi skulle bli litt kjent og trygge på hverandre. Så, du vet sikkert det med at man sitter i en ring, også må alle fortelle navnet, hvor gamle man er, hvor man er fra, hobbies osv. Vel, vi måtte gjøre dette, i tillegg til å si vår favoritt sex position(!?). Haha, random, men det er altså ingen grenser. Vi måtte også lage oss et gruppenavn, og siden de fleste sa at deres favoritt stilling var doggystile, ble vi kalt ?the doggystylers?.
            Vi ble egentlig sent ut i vannet ganske fort, bare for å få en feeling på hvordan det var, før vi gikk videre til å øve teknikk på land. For teknikk øvingen på land var ganske komisk den også. Vi skulle øve oss på å lære å reise oss på brettet, og måtte tegne sitt eget surfboard i sanden. Da vi gjorde dette fikk vi da selvfølgelig beskjed om hvordan dette skulle gjøres. Først skulle vi tegne en bein strek ned, så skulle vi tegne omrisset av surfebrettet, for så å lage en strekk nesten øverst over det andre streket, som et kryss, og deretter skulle vi lage to rundinger nederst (rundingene hadde ingenting med det å gjøre da, det hadde vel forsåvidt ikke den siste streken heller). Men, da hadde vi altså tegnet, på pent nork, en penis.

Under oppholdet var det en intern lek som foregikk. Nemlig, vis du sa ordet ?mine?, som i ?min/mitt?, måtte du ta 10 push ups. Det var veldig mange som ble lurt til å si ordet. For eksempel, den beste, var da han ene begynte å syne ?sweet child of ??, da syngte som regel en annen person hele setningen, og måtte ta 10 push ups. Jeg ble lurt en gang da den ene surfeinstruktøren spurte om hvem sitt surfebrett som jeg hadde var sitt, og jeg bare ?it?s mine!?, og måtte da selvfølgelig legge meg ned på stranden og pushe! Trodde faktisk ikke jeg kom til å klare det, men det gikk faktisk overraskende greit. Hmm!

Jeg lå på rom med 6 andre jenter fra all over the world. 1 fra Sverige, 1 fra Norge, 2 fra England, og 2 fra den franske delen av Canada. På hele campen var det for det meste briter eller tyskere. Faktisk overraskende mange fra Canada as well.

Selv om jeg måtte holde meg inne, eller borte fra sola, i nesten to dager på grunn av det som skjedde med meg, var hele turen var bare fantastik! Skulle ønske jeg fikk delt den med noen jeg er glad i. Det kommer nok til å bli et bra minne å se tilbake på i alle fall!

Oh, hvis noen lurer: jeg dro til legen på onsdag på grunn av at fjeset mitt hadde fordoblet seg i en enorm hastighet! Jeg måtte punge ut 1000kr for at de skulle ta blodprøve av meg. Shit, tenk å betale så mye for at noen skal gjøre noe så vondt på en! Jeg fikk ikke noe annet svar på prøvene, enn at det var noe som foregikk, men det var for tidlig å si. Så om reaksjonen kom fra noe mat, solkrem o.l, eller om at det kom fra at det er noe galt med meg, er det ingen som vet. Fikk noen tabletter da, som gjorde at hevelsen gikk over, så jeg ser ikke ut som Quasimodo fra Notre Dame lenger! Yey!

 

2 kommentarer Skjul

Jenny

03.02.2014 kl.15:15

Surfcamp høres fantastisk ut, kanskje man burde prøve det en gang;-)

Så til det store spørsmålet: Lærte du deg å surfe, eller sagt på surfisk: Did you catch a wave?
Melissa

04.02.2014 kl.03:12

Haha, ja det var det! I actually did catch some waves! Men det var vanskelig da, men morsomt da man fikk det til! ;)

Skriv en ny kommentar

hits