Hvorfor er det flaut å blogge?

...Eller er det bare jeg som synes det? Jeg har lenge hatt lyst til å blogge om alt som skulle falle meg inn, men det som har stoppet meg er at jeg synes det er forferdelig flaut. Det er ikke fordi jeg bryr meg om hva folk mener om hva jeg eventuelt skulle ha formidlet, folk velger jo selv om de vil lese eller ikke.

Men hva er egentlig grunnen til at det føles rart at andre skal lese det som blir skrevet? Min teori er at det man skriver kommer innenfra. Fra tankene. Jeg synes ihvertfall det er vanskelig å dele tankene mine med andre som ikke har noe med mine tanker å gjøre. Selvom det bare skulle være om noe overfladisk.

Er dette bare meg, eller er jeg inne på noe?

3 kommentarer Skjul

Marlene

01.02.2016 kl.12:09

Jeg syntes det selv, og selvom jeg ikke blottlegger meg så veldig, så føler jeg det er veldig sårbart alikevell, jeg deler aldri blogginnlegg på facebook el. Hender kjæresten min leser, og om han kommenterer noe av det jeg har skrevet, aldri negativt, men jeg blir så utrolig flau at jeg har lyst å slette hele bloggen. Samtidig som jeg skulle ønske jeg delte mer, da jeg syntes det er utrolig koselig å sitte å se tilbake på.
Melissa

01.02.2016 kl.22:19

Marlene: Godt at jeg ikke er alene om dette problemet! <3
Jenny

10.02.2016 kl.19:27

Nå har jeg ikke blogget på en stund, men jeg skjønner hva du mener. Samtidig synes jeg det er så fint å følge litt med på livet ditt, særlig når vi ses så sjeldent. Håper du kommer over "frykten" og blogger masse framover, jeg hadde satt veldig pris på det. Smask!

Skriv en ny kommentar

hits