Skal på besøk til et Australsk sykehus

Min heftige sunburn viste seg å ikke være en sunburn likevel. Men en reaksjon av et slag. Det er nok litt solbrenthet i bilde også da, men. Dette er noe alla det samme som skjedde med meg i jula, da jeg måtte på sykehuset. I morges var ansiktet mitt litt hovent. Litt, i forhold til hva det er nå. Da, Shaun, (tror det er det han heter) sjefen her på surfcamp kom for å sjekke til meg i ettermiddag, ble han en smule sjokkert. Jeg har nemlig blitt blå under øynene også, så det ser ut som jeg har vært i slagsmål. Så, gjennom en high five, avtalte vi at når de andre drar for å surfe om morningen i morgen, drar vi til sykehuset! Yey. Skulle gjerne lagt ut bilde av meg selv, men i fare for at noen skal få mareritt i natt, blir det ikke noe bilde. Har fått en del blikk i dag, men, men. De fleste er greie da. Wops! Alle er greie J

Gerroa - 7 mile beach

Nå er jeg i Gerroa, hvor 7 mile beach ligger. Her er jeg på SurfCamp Australia, av alle ting! Stranda er gigantisk, og bølgene virker som små tsunamier - er vel derfor dette er landets beste surfestrand! I dag våknet jeg opp med øynene nesten klistret sammen siden jeg har blitt så hoven av solbrenthet... Så i dag måtte jeg bare stå over dagens surfeleksjon. Litt kjipt, men det går greit. Tror jeg. Skal skrive et innlegg om surfcampen etter at jeg drar her i fra på fredag. Alt jeg kan si nå er at det er kjempe fint her, og sykt god stemning med folk fra hele verden! Adjos!

Bedre sent enn aldri

Da er jeg fremme på hotellet i Sydney, og klokken her er 00:28. Jeg reiste lørdag morgen fra Oslo til Frankfurth, også videre fra Frankfurth til Hong Kong, og derfra til Sydney.Reisen var lang, men det var ikke noe problem! Dette ble bare et hei og hade innlegg, siden internettet går ut om 5 minuetter! Så, godnatt :)

Sånne som oss to

"Nea"

hits